نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل مورد استفاده قرار گیرد .
- برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت .
- زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امیدبعد از اینکه سایت و کسب و کار خوتون را با نصب و راه اندازی وردپرس شروع کردید اولین قدم بعد از نصب وردپرس اینه که تنظیمات و موارد مورد نیاز برای تنظیمات وردپرس را سفارشی سازی و شخصی سازی کنید. یعنی اینکه با مراجعه به صفحه ورود وردپرس که میتونید با وارد کردن /wp-admin/ یا wp-login.php/ به آخر آدرس سایتتون مشابه sainaweb.net/wp-login.php یا sainaweb.net/wp-admin به صفحه ورود وردپرس دسترسی پیدا کرده و با وارد کردن نام کاربری و رمز عبوری که هنگام نصب وردپرس روی هاست سی پنل و یا نصب وردپرس روی هاست دایرکت ادمین انتخاب کردید وارد پیشخوان وردپرس شوید. با مراجعه به پیشخوان وردپرس شما میتونید تا به داشبورد وردپرس دسترسی پیدا کرده و سکان کنترل سایت رو از این بخش در دست بگیرید و هرگونه تغییراتی که قصد دارید در اون اعمال کنید مثل افزودن نوشته، افزودن برگهها و محصولات، مدیریت دیدگاهها و نظرات مشتریان، ساخت انواع فرم و… که با نصب افزونه و برنامه نویسی بر روی سایت میتونید تا هر نوع چیزی رو که برای سایت نیاز دارید در اون تعریف کنید و از طریق پیشخوان وردپرس به اونها دسترسی داشته باشید را انجام دهید. حالا در این مقاله قصد دارم تا به آموزش مدیریت تنظیمات وردپرس بپردازم که بعد از نصب وردپرس جزو اصلی ترین و اولین کارهایی که باید انجام بدین اینه که تنظیمات رو بر اساس نیازمندی های خودتون شخصی سازی و مدیریت کنید.
آموزش مدیریت تنظیمات وردپرس
بعد از اینکه وارد پیشخوان وردپرس شدید ابتدا روی منوی تنظیمات کلیک کنید تا به صفحه اصلی تنظیمات دسترسی پیدا کنید و برای سایر تنظیمات هم از زیرمنوهای موجود در منو تنظیمات که شامل مواردی مثل نوشتن، خواندن، گفت و گوها، رسانه و پیوندهای یکتا هستند اقدام کنید تا در هر بخش بتونید تنظیمات مرتبط با اون رو مدیریت و کنترل کنید.
تنظیمات همگانی
اولین بخشی که برای مدیریت تنظیمات در وردپرس با اون مواجه خواهید شد در زیرمنویی با عنوان همگانی قرار خواهد داشت، بنابراین روی این منو کلیک کنید تا با مراجعه به صفحه تنظیمات همگانی مشابه تصویر زیر اقدام به مدیریت تنظیمات وردپرس کنید.
این بخش از تنظیمات شامل اطلاعات پایهای سایت هستش که میتونید اونها را تغییر داده و مدیریت کنید. این اطلاعات شامل مواردی مثل عنوان و توضیحات سایت، آدرس های سایت، ایمیل مدیر سایت، مدیریت امکان ثبت نام و عضویت در سایت، تعیین تاریخ و ساعت در سایت بر اساس منطقه زمانی و زبان سایت هستش که میتونید هر کدوم از اونها را مدیریت کنید.
عنوان سایت: این بخش برای نام و عنوان سایت شما هستش که با تغییر اون میتونید تا عنوان سایت خودتونو به هر نامی که مد نظر شما هستش تغییر بدین، در عنوان سایت دقت کنید که از نام طولانی که بیشتر از 65 کاراکتر بشه استفاده نکنید و نام سایت شما تا حد امکان خلاصه و کوتاه باشد.
معرفی کوتاه: در این فیلد میتونید تا توضیحات سایت رو وارد کنید یا اینکه شعار کسب و کار خودتون رو برای سایت وارد کنید که به عنوان یک معرفی کوتاه از سایت و محوریت سایت شما از اون استفاده بشه.
نشانی وردپرس (URL): در این فیلد میتونید تا آدرس سایت رو تغییر بدین و همونطور هم که در مقالات پیشین هم اشارهای به این بخش داشتم در صورتی که قصد داشتید تا آدرس دامنه وردپرس را تغییر دهید و یا اینکه اقدام به انتقال وردپرس کنید از این بخش میتونید تا آدرس وردپرس را تغییر دهید.
نشانی سایت (URL): این فید هم مشابه گزینه قبلی عمل میکنه و با استفاده از اون میتونید تا آدرس سایت خودتون را کنترل و مدیریت کنید. اگر مشابه گزینه قبل قصد تغییر آدرس و یا انتقال وردپرس را داشتید باید از این بخش هم آدرس رو تغییر دهید.
نشانی ایمیل: این فیلد مربوط به نشانی ایمیل مدیریت وردپرس میشه و ایمیلی که در این فیلد وارد میکنید برای اطلاع رسانی های ایمیلی ازش استفاده خواهد شد. اگر در فرم ورود دقت کرده باشید در فیلد اول از شما میخواد تا نام کاربری و یا ایمیل خودتون رو وارد کنید، از اونجایی که نقش کاربری مدیر کل سایت با این ایمیل ثبت شده بنابراین کاربری که به عنوان مدیر کل هستش اگر نام کاربری را فراموش کرده باشه میتونه تا از طریق همین ایمیل به پیشخوان وردپرس دسترسی داشته باشد.
عضویت: با فعال کردن این گزینه امکان عضویت و ثبت نام کاربران در سایت فراهم میشه و در واقع اگر کاربران خودتون را به صفحه ثبت نام وردپرس هدایت کنید اونها میتونند تا با نقش کاربری که تعیین میکنید به عنوان عضوی از سایت فعالیت کنند.
نقش پیشفرض کاربر تازه: این بخش وابسته به گزینه قبلی یعنی عضویت هستش و اگر عضویت در وردپرس را فعال کردید باید از این قسمت نقش کاربری که قصد دارید برای کاربرانی که در سایت ثبت نام میکنند را تعیین کنید. هر یک از این نقش های کاربری سطح دسترسی خاصی را دارند پس دقت کنید که نقش کاربری درستی را انتخاب کنید، همچنین از دادن نقش کاربری مدیرکل جلوگیری کنید، چرا که اگر کاربری با این نقش کاربری در سایت ثبت نام کنه میتونه تا به کلیه بخش های پیشخوان وردپرس همچون خود شما دسترسی داشته باشه.
زبان سایت: وردپرس تا به امروز به چندین زبان مختلف ترجمه شده و در دسترس قرار گرفته که میتونید بر اساس زبان دلخواه خودتون اون رو نصب کنید و یا بعد از نصب میتونید تا از این قسمت زبان دلخواه دیگری رو انتخاب کنید تا با این زبان پیشخوان وردپرس در دسترس شما قرار بگیره و از اون استفاده کنید.
زمان محلی: این فیلد برای تعیین موقعیت مکانی شما هستش تا بر اساس اون بتونید تا تاریخ و ساعت سایت رو به درستی نمایش بدهید، از اونجایی که ما کاربران فارسی زبان در ایران هستیم بنابراین باید این فیلد رو روی زمان محلی تهران تنظیم کنیم.
ساختار تاریخ: از این قسمت میتونید تا ساختار نمایش تاریخ برای نوشته ها، برگه ها و هر بخش از سایت شما که در اون تاریخ نشون داده میشه را تعیین کنید. این ساختارها برای نوع نمایش تاریخ بر اساس سال، ماه، روز و یا فرمت دلخواهی از اون هستند تا بخواهید تاریخ رو در سایت با اون نوع فرمت نمایش دهید.
ساختار زمان: مشابه ساختار تاریخ در این بخش هم میتونید تا ساختار زمان یا همون ساعت سایت رو تعیین کنید. همونطور که در تصویر مشاهده میکنید قادر هستید تا ساعت رو بر اساس فرمت 12 و 24 ساعته هم نمایش بدین و در کنار اون بر اساس مستندات تاریخ و زمان وردپرس از نامهای دلخواهی در کنار تاریخ و ساعت استفاده کنید.
روز آغازین هفته: این بخش هم برای روز آغازین هفته هستش که برای ما فارسی زبانان شنبه می باشد بنابراین نیازی به تغییر دادن اون نخواهید داشت.
حالا که تنظیمات همگانی وردپرس را مشاهده کردید میتونید تا سراغ بخش بعدی یعنی تنظیمات نوشتن رفته و مواردی که برای افزودن مطالب به اون مربوط میشوند را کنترل کنید.
تنظیمات نوشتن
دومین بخشی که برای مدیریت تنظیمات در وردپرس با اون مواجه خواهید شد در زیرمنویی با عنوان نوشتن قرار خواهد داشت، بنابراین روی این منو کلیک کنید تا با مراجعه به صفحه تنظیمات نوشتن مشابه تصویر زیر اقدام به مدیریت تنظیمات مربوط به نوشته ها و مطالب در وردپرس کنید.
دستهی پیشفرض نوشتهها: از این قسمت میتونید تا یکی از دسته بندیهای مطالب وردپرس رو که در سایت اضافه کردید رو به عنوان دسته پیشفرض انتخاب کنید تا اگر فراموش کردید تا نوشته ای رو دسته بندی کنید در این دسته بندی قرار بگیره و از اون استفاده بشه، در هر زمان که بخواهید میتونید از طریق این گزینه دسته بندی مورد نظر رو تغییر داده و برای اون از دسته دلخواهی استفاده کنید.
ساختار پیشفرض نوشته: یکی از قابلیت های خیلی دوست داشتنی وردپرس برای نوشته ها اینه که میتونید برای نوشته ها ساختارهایی رو در قالب عکس، ویدئو، نقل قول، پیوند و… انتخاب کنید تا بر اساس موضوع و محتوای نوشته در این نوع ساختار قرار بگیره، اگه بخوام تا با مثال این رو توضیح بدم میشه اینطور گفت که فرض کنید شما قصد دارید تا نوشته ای رو در سایت اضافه کنید و در اون از ویدئویی برای معرفی کسب و کار خودتون استفاده کنید، حالا اگر قالب شما از این نوع ساختارها به درستی پشتیبانی کنه میتونید تا ساختار نوشته را در صفحه افزودن نوشته روی ویدئو قرار بدین تا به جای نمایش تصویر شاخص در اون از ویدئو استفاده بشه.
فرستادن با ایمیل: آیا میدونستید که این امکان برای شما وجود داره که در هر صورتی اگر به پیشخوان وردپرس دسترسی نداشتید از طریق ایمیل اقدام به ارسال نوشته در وردپرس کنید؟! با استفاده از این قابلیت شما میتونید تا ایمیل خاصی رو تعریف کنید و یا استفاده از دسترسی POP3 و وارد کردن اطلاعات ایمیل مثل آدرس سرویس دهنده، پورت سرویس دهنده، نام کاربری و رمز ایمیل رو انجام بدین و در نهایت اگر به این ایمیل هر ایمیلی رو ارسال کنید در قالب یک نوشته برای سایت شما قرار بگیرد. با استفاده از دستهی پیشفرض برای فرستادن با ایمیل هم قادر خواهید بود تا برای مطالبی که از طریق ایمیل در سایت اضافه میشوند یک دسته بندی دلخواهی را انتخاب کنید.
آگاهی دهندههای بهروز شدن سایت: سرویسهای بهروزرسانی وردپرس این امکان رو به شما خواهند داد تا با وارد کردن آدرس این نوع سرویس ها هنگامی که نوشته ای رو در سایت منتشر میکنید اونها رو از این موضوع مطلع کنید تا دیگران در جریان آپدیت و به روزرسانی سایت شما از طریق این سرویس ها قرار بگیرند.
تنظیمات خواندن
سومین بخشی که برای مدیریت تنظیمات در وردپرس با اون مواجه خواهید شد در زیرمنویی با عنوان خواندن قرار خواهد داشت، بنابراین روی این منو کلیک کنید تا با مراجعه به صفحه تنظیمات خواندن مشابه تصویر زیر اقدام به مدیریت تنظیمات مربوط به نمایش مطالب و برگهها در وردپرس کنید.
در برگهی نخست نمایش داده شود: در این بخش همونطور که در تصویر هم مشاهده میکنید میتونید تا تعیین کنید در صفحه اصلی سایت شما به صورت ساده و پیشفرض نوشته ها نمایش داده شوند و یا اینکه با انتخاب اون به حالت برگهها تعیین کنید تا برای صفحه اصلی یک برگه ای که در اون محتوای صفحه اصلی رو تعیین کردید نشون داده بشه و برای نوشته ها هم برگه دیگه ای رو انتخاب کنید که با ظاهر و چیدمان دلخواهی مطالب درون این برگه نشان داده شوند.
بیشترین تعداد نوشتهها در هر برگهی وبلاگ: از این قسمت میتونید تا تعیین کنید در هر صفحه از سایت مثل صفحه اصلی، صفحه آرشیو مطالب، صفحه دستهبندی مطالب، صفحه برچسب مطالب، صفحه محصولات و… چه تعداد نوشته نشان داده شوند.
بیشترین تعداد نوشتهها در خوراک: خوراک سایت که همون آدرس فید سایت شما رو تشکیل میده و اونو با عنوان Feed یا RSS میشناسیم در وردپرس هم قابل تنظیم هستش تا تعیین کنید که چه تعدادی از نوشته های سایت در خوراک و فید سایت شما برای کاربرانی که از طریق RSS مطالب شما رو دنبال میکنند نشون داده بشه.
برای هر نوشته در خوراک، نمایش بده: از این قسمت هم میتونید تا تعیین کنید مطالبی که در خوراک نشون داده میشن به صورت محتوای کامل نوشته باشند و یا اینکه به صورت خلاصه به کاربران شما نمایش داده شوند.
نمایش به موتورهای جستجو: با استفاده از این گزینه میتونید تا تعیین کنید سایت شما توسط موتورهای جستجو همچون گوگل مورد بررسی قرار بگیرند و مطالب شما در اونها ایندکس شوند و یا اینکه موتورهای جستجو اجازه ندارند که به سایت شما دسترسی داشته باشند. اگر سایت خودتون را با ساتفاده از بسته نصب آسان وردپرس راهاندازی کردید حتما به این قسمت از تنظیمات مراجعه کنید و بررسی کنید که این گزینه غیرفعال باشد.
تنظیمات گفتوگوها
چهارمین بخشی که برای مدیریت تنظیمات در وردپرس با اون مواجه خواهید شد در زیرمنویی با عنوان گفتوگوها قرار خواهد داشت، بنابراین روی این منو کلیک کنید تا با مراجعه به صفحه تنظیمات گفتوگوها مشابه تصویر زیر اقدام به مدیریت تنظیمات مربوط به دیدگاهها و نظرات در وردپرس کنید.
گزینههای پیشفرض نوشته: در این بخش میتوانید تا تنظیمات مربوط به نظرات در وردپرس را مدیریت کنید. با استفاده از گزینه”کوشش برای آگاه کردن همهی وبلاگهایی که پیوندشان در این نوشته است” قادر هستید تا اگر در نوشته ای از سایت خود به وبلاگی که با وردپرس ساخته شده است لینک میدهید آنها را از این موضوع از طریق دیدگاهها مطلع کنید که در بخش دیدگاه ها در بخش بازتابها سایت مورد نظر نمایش داده خواهند شد. همچنین میتونید تا با فعال کردن گزینه”اجازه دادن به دیگر سایتها برای فرستادن بازتاب بر نوشتههای تازه” نیز امکان ارسال بازتاب برای نوشته های خودتون را هم فراهم کنید. و یا اینکه با استفاده از گزینه”اجازهی گذاشتن دیدگاه برای نوشتههای جدید” برای مطالب جدید امکان گذاشتن دیدگاه رو بدهید.
دیگر تنظیمات دیدگاهها: کار با تنظیمات دیدگاه ها در وردپرس به همینجا ختم نشده و شما میتونید تا تنظیمات بیشتری رو روی اون انجام بدین به عنوان نمونه در این بخش همونطوری که در تصویر میبینید قادر هستید تا تعیین کنید که هنگام ارسال نظر حتما باید نام و ایمیل وارد شده باشه و یا اینکه کاربرانی که ثبت نام کردن و وارد سایت شدن امکان ارسال نظر رو داشته باشند، در این صورت برای بازدیدکنندگانی که عضو سایت نیستند امکان ارسال نظر وجود نخواهد داشت. همچنین میتونید تا از قسمت”بستن دیدگاهها در نوشتههای قدیمیتر” تعداد روز مورد نظر برای هر نوشته را تعیین کنید تا بعد از گذشت این تعداد روز وارد شده نظرات در اون نوشته بشته شده و امکان ارسال نظرات جدید در اون وجود نداشته باشد. از سایر بخش ها هم میتونید تا دیدگاه ها را برای لود بهتر مطالبی که دارای نظرات زیادی هستند صفحه بندی کنید تا در هر صفحه تعداد مشخصی از نظرات نمایش داده شود، همچنین میتونید تا تعیین کنید تا اولویت با نمایش نظرات کهنهتر باشه و یا اینکه نظرات جدیدتر در ابتدا نمایش داده شوند.
برایم نامه بفرستید هرگاه: این بخش به شما این امکان رو خواهد داد تا هر زمان که کسی اقدام به ارسال نظر در سایت شما کرده بود وردپرس یک ایمیل برای شما ارسال کرده و شما را از ارسال نظر جدید مطلع کند. امکان ارسال ایمیل اطلاع رسانی برای نظرات جدید و نظراتی که نیازمند بررسی هستند فراهم خواهد بود.
پیش از اینکه دیدگاهی نمایان شود: از این قسمت میتونید برای دیدگاه ها تعیین کنید تا هر زمان که به صورت دستی اونها را تایید نکردید در سایت نمایش داده نشوند و یا اینکه تعیین کنید کاربرانی که یک دیدگاه پذیرفته شده دارند از این پس هرگاه اقدام به ارسال نظر کنند به صورت خودکار نظر اونها تایید شده و در سایت نمایش داده شود.
بررسی دیدگاه: با افزایش اسپم همچنان هستند کاربرانی که اقدام به ارسال دیدگاه های جفنگ میکنند که در این قسمت میتونید تعیین کنید تا هر نظری که در سایت شما ارسال میشه اگر دارای این تعداد لینک در محتوا بود به صف بررسی هدایت شود و یا اینکه اگر دارای کلمات تعریف شده ای که در اینجا تعیین میکنید بود دیدگاه مورد نظر به صف بررسی منتقل شود تا اونو بررسی کنید.
سیاهنامهی دیدگاهها: از این قسمت میتونید تا تعیین کنید چه کسانی قادر هستند تا در سایت اقدام به ارسال نظر کنندو به عنوان نمونه میتونید تا نام دامنه، ایمیل خاص، آیپی کاربر و… در هر یک از فیلدهای نظرات که شامل نام، ایمیل، متن دیدگاه و آدرس سایت میشه وجود داشت دیدگاه مورد نظر امکان ارسال شدن را نداشته باشد.
نیمرخها: با استفاده از نیمرخ ها هم قادر خواهید بود تا آواتار کاربران سایت رو نمایش دهید. آواتارهای نمایش داده شده میتونند بر اساس گراواتار باشند و یا تصاویر پیشفرض که در وردپرس وجود دارند و میتونید تعیین کنید تا برای هر کاربری که نظری ارسال کرده این تصاویر به صورت تصادفی و رندوم انتخاب شوند.
تنظیمات رسانه
پنجمین بخشی که برای مدیریت تنظیمات در وردپرس با اون مواجه خواهید شد در زیرمنویی با عنوان رسانه قرار خواهد داشت، بنابراین روی این منو کلیک کنید تا با مراجعه به صفحه تنظیمات رسانه مشابه تصویر زیر اقدام به مدیریت تنظیمات مربوط به رسانهها و فایل های آپلود شده در وردپرس کنید.
با مراجعه به تنظیمات رسانه وردپرس میتونید تا تصاویری که در وردپرس برش میخورند و بر اساس تنظیمات کدنویسی شده در قالب برای هر بخش تعییت میشوند را مدیریت کنید. به عنوان نمونه میتوانید برای سه نوع اندازه تصویری که برای تصاویر بندانگشتی، میانه و بزرگ مورد استفاده قرار میگیرند حداکثر اندازه را تعیین کنید تا هنگام آپلود عکس تصویر به تناسب برش خورده و در سایت قابل استفاده باشد.
با فعال کردن تیک گزینه”پروندهها را ماهانه و سالانه سازماندهی کن” هم قادر هستید تا تصاویری که در هاست آپلود میشوند را بر اساس سال و ماه دسته بندی کنید تا کل تصاویر آپلود شده وردپرس در یک پوشه قرار نگیرند و به راحتی بتونید تا به اونها دسترسی داشته باشید.
تنظیمات پیوندهای یکتا
ششمین بخشی که برای مدیریت تنظیمات در وردپرس با اون مواجه خواهید شد در زیرمنویی با عنوان پیوندهای یکتا قرار خواهد داشت، بنابراین روی این منو کلیک کنید تا با مراجعه به صفحه تنظیمات پیوندهای یکتا مشابه تصویر زیر اقدام به مدیریت تنظیمات مربوط به آدرسها در وردپرس کنید.
یکی از ویژگیهای کلیدی وردپرس که تونسته اونو به بهترین و محبوبترین سیستم مدیریت محتوا در سطح دنیا تبدیل کنه همین پیوندهای یکتا هستند که با استفاده از اون قادر هستید تا هر مانوری بر روی نوع آدرس دهی نوشته های خودتون در وردپرس داشته باشید. پیوندهای یکتا این امکان رو به شما خواهند داد تا آدرس مطالب را با ترکیبی از نام نوشته، تاریخ ارسال نوشته، آیدی نوشته، و ساختارهای دلخواه و کلمات دلخواهی که میتونید در آدرسهاتون از اونها استفاده کنید تعریف کنید تا به عنوان آدرس صفحات مطالب شما مورد استفاده قرار بگیرند. تنظیمات پیوندهای یکتا اگر بر اساس موضوع و محوریت سایت با یک ساختار اصولی و صحیح انتخاب شوند میتونند تا تاثیر شگرفی بر روی سئو و بهینه سازی سایت وردپرس شما داشته باشند. علاوه بر این در صفحه تنظیمات پیوند یکتا وردپرس قادر هستید تا برای دسته بندی مطالب و برچسب مطالب به جای آدرس پیشفرض که به ترتیب tag و category هستند از نام دلخواهی استفاده کنید تا در آدرس برچسب و دسته بندی های وردپرس مورد استفاده قرار بگیرند.
نتیجه نهایی
خب در این مقاله ما به بررسی کامل بخش تنظیمات وردپرس که شامل تمامی بخش های سایت از عنوان و زمان سایت گرفته تا دیدگاهها و پیوندهای یکتا وردپرس پرداختیم که با استفاده از مدیریت تنظیمات وردپرس قادر هستید تا هر زمان که نیاز داشتید بسته به نوع نیاز این تنظیمات را تغییر داده و اقدام به بهروزرسانی اونها در سایت وردپرسی خودتون بکنید. اما همنطور که در ابتدای مقاله هم اشاره کردم اگر سایت شما به تازگی راهاندازی شده حتما یک بار برای همیشه تنظیمات وردپرس رو به صورت کلی و جامع مدیریت و کنترل کنید. کار با تنظیمات وردپرس هم صرفا به این بخش ها محدود نیست و با نصب افزونهه گزینه های بیشتری به اونها اضافه میشه که میتونید با مراجعه به بخش مربوطه که توسط افزونه تعیین شده تا این تنظیمات در یک زیر منوی اختصاصی قرار داشته باشند و یا اینکه جزیی از همین منوها باشند دسترسی پیدا کرده و اونها را مدیریت کنید.
صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است .
متخصصان را می طلبد تا با نرم افزارها شناخت بیشتری را برای طراحان رایانه ای علی الخصوص طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد وزمان مورد نیاز شامل حروفچینی دستاوردهای اصلی و جوابگوی سوالات پیوسته اهل دنیای موجود طراحی اساسا مورد استفاده قرار گیرد .
لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد. کتابهای زیادی در شصت و سه درصد گذشته .